Voor wie

MET ONZE EXPERTISE
ONTZORGEN WE U

Overnames
Wij kunnen zowel kopers als verkopers bijstaan

HET HOOGST HAALBARE RESULTAAT VOOR U TELT

Wij werken voor kopers en verkopers van kleine en middelgrote (familie)bedrijven met een overnamesom tussen grofweg € 1 en € 5.000.000. Zowel in goede als in slechte tijden.

Gaat het u voor de wind en wilt u uw onderneming uitbreiden door middel van een overname? Wij helpen u om de overname vlekkeloos te laten verlopen. Zodat u zich niet bezig hoeft te houden met juridische details, maar u zich kunt focussen op wat u het liefste doet. Ondernemen.

Wilt u uw bedrijf verkopen, om wat voor reden dan ook? Ook dan staan we achter u. Om u te helpen het maximale uit de verkoop te halen. Zonder gedoe en met een zo optimaal mogelijk resultaat.

Het onderhandelingsproces

Een overname is voor alle betrokken partijen vaak een emotionele gebeurtenis. Dan is het fijn als er een overname advocaat achter u staat, die u begrijpt en er voor zorgt dat in het onderhandelingsproces de emoties niet de overhand krijgen. Ook al gaat het soms wel eens hard tegen hard, het resultaat moet altijd zijn dat iedereen met het uiteindelijke resultaat tevreden is en dat de gemaakte afspraken goed worden vastgelegd, zodat daar later geen discussie over kan ontstaan.