wij
staan
achter
u

Of het nu gaat om een overname voor de koper of de verkoper. In goede of in slechte tijden. Wij gaan samen met u voor het beste resultaat. 

Overnames

Ons team van overname-experts staat voor u klaar

Ontzorgen van betrokkenen

De overname van een bedrijf is vaak zowel voor de verkoper als koper een spannende tijd. Onze experts brengen rust in de tent. Alhoewel wij enkel voor één partij optreden, zoeken wij altijd naar de beste oplossing om de losse eindjes bij het overnamecontract aan elkaar te knopen. Zonder te proberen de zaak op de spits te drijven. Het doel is het tekenen van het overnamecontract met behoud van een goede relatie tussen alle betrokkenen.

WAT VOOR OVERNAMES?

Wij zijn betrokken bij kleine en middelgrote overnames van (familie)bedrijven met een overnamesom tussen grofweg € 1,- en € 5.000.000,-. Zowel voor de koper als de verkoper, in goede of in slechte tijden. Dit kunnen zowel activa- als aandelentransacties zijn.

Wij nemen alle juridische aspecten voor onze rekening, zoals het juridische deel van het boekenonderzoek (due diligence), de onderhandelingen over de voorwaarden in de intentieverklaring, het koopcontract en de begeleiding bij de overdracht bij de notaris.