! BREAKING NEWS ! >>> Turnaround Advocaten realiseert groeiambities en vestigt zich definitief in Utrecht!

Begin 2020 ging Turnaround Advocaten de samenwerking aan met Smink Advocaten. Eerst in Amersfoort en later in Utrecht. Dat heeft geleid tot een volwaardige vestiging in Utrecht. Onze samenwerking met Smink Advocaten is inmiddels beëindigd. Bart Smink stopt namelijk als advocaat en René Smink gaat met pensioen.

Vertrouwde gezichten

Ons huidige kantoor aan de Euclideslaan in Utrecht wordt bemand door vertrouwde gezichten Jaap van der Meer en Bastiaan Rolevink. Bastiaan is al sinds 2022 advocaat in Utrecht. Binnenkort vestigen we ons op een locatie nabij het NS-station. Voor ons kantoor in Utrecht zijn we nog op zoek naar versterking van het team. Ben jij de advocaat insolventierecht / curator, of de insolventiemedewerker die het avontuur met ons aangaat?

Kansen voor nieuwe medewerkers
Jaap van der Meer geeft aan: “Kantoor Utrecht houdt zich voornamelijk bezig met de behandeling van (middel)grote insolventies vanuit de rechtbank Midden–Nederland en herstructureringen van (middel)grote bedrijven. Turnaround Advocaten is door de schaalvergroting meer dan ooit in staat (middel)grote insolventies en herstructureringen te behandelen en medewerkers kansen te bieden om verder door te groeien in de organisatie.”

Wordt vervolgd…
Een mooi begin van 2024 én van het 15-jarig bestaan van Turnaround Advocaten. Wij bedanken Bart, René en Matthieu voor de prettige en vruchtbare samenwerking. We wensen hen veel succes en al het goede voor de toekomst. Meer nieuws volgt!
Heb je vragen naar aanleiding van dit nieuwsbericht? Neem gerust contact op met Jaap van der Meer via 085 2010010 of stuur een e-mail naar jvandermeer@turnaroundadvocaten.nl.