Experts

Ik zoek een zaak
graag tot de bodem uit

mr. Arjen van Haandel


Arjen heeft als jongste advocaat zijn positie binnen kantoor al duidelijk verworven. De curatoren vinden in hem een sterke troef om alle ins en outs in een faillissement uit te pluizen. Dit werk is voor Arjen eigenlijk een soort grote puzzel: hoe meer stukken, hoe uitdagender. Hij zoekt alle literatuur, jurisprudentie, mogelijkheden en risico’s in een zaak tot op de bodem uit, om daarmee tot een inhoudelijk juiste en praktische oplossing te komen. Vanaf het moment dat faillissementsrecht tijdens zijn studie Rechten op zijn pad kwam, had hij de ambitie hierin verder te gaan. De veelzijdigheid van dit rechtsgebied en de grote variëteit aan verschillende mensen en branches waarmee je te maken krijgt, is wat het faillissementsrecht voor Arjen boeiend maakt. 

Arjen staat achter u als rechterhand van de curatoren, zodat zij in de frontlinie de juiste beslissingen kunnen nemen.  

Daarnaast is hij actief betrokken bij de Jonge Balie, een vereniging voor jonge advocaten in de regio Oost-Brabant.

Mail avanhaandel@turnaroundadvocaten.nl

Bel +31 85 2010010

Uurtarief €195.00

Praktijkgebieden en specialisaties
Insolventierecht, ondernemingsrecht, herstructurering, dividenduitkering.

Opleidingen
Master Nederlands recht, afstudeerrichting civiel aan de Radboud Universiteit (2013), Master International and European Law aan de Radboud Universiteit (2014).

Nevenactiviteiten
Actief betrokken in het bestuur van de Jonge Balie ’s-Hertogenbosch. Daarnaast is Arjen lid van BNI en Business Club FCE Connect.